Ky publikim u realizua në kuadër të projektit ,,Rrugë të sigurta – prioritet i qytetit tim“ të financuar nga Ministria e Investimeve Kapitale e Malit të Zi (ish Ministria e Transportit dhe e Detarisë) në kuadër të Konkursit Publik “Ruan veten, ruan të tjerët!” për vitin 2020.

Për të lexuar publikimin, kliko në ilustrimin e mëposhtëm.

broshura - mockup AL