Me rastin e kremtimit të Ditës së Evropës, të enjten me 9 maj, aktivistët e HORIZONTIT të RI së bashku me nxënës të shkollave të mesme, organizuan performancë përpara ndërtesës së Komunës së Ulqinit.

Qytetarëve të interesuar iu ndanë broshura dhe fletëpalosje me informacionet më të rëndësishme për Bashkimin Evropian dhe procesin e negocimit për anëtarësim në BE.

 

Invalid Displayed Gallery