Ovim putem obavještavamo zainteresovanu javnost da je NVO „Novi Horizont“ raspisala javni poziv (CFCU/MNE/164/06) za prikupljanje ponuda. Poziv je raspisan u sklopu prekograničnog projekta “Pathways to Career Development (PCD)”, koji finansira Evropska unija (Cross-border Coperation Program Montenegro-Albanija 2014-2020).
Ovaj poziv predviđa nabavku kancelarijskog pribora.
U attachmentu vam šaljemo poseban obrazac RFP na kojem možete da date svoju ponudu za ovaj javni poziv.

Vrijeme i mjesto podnošenja ponude:
Ponude se dostavljaju na e-mail: nvohorizonti@t-com.me, do dana 14.04.2021. god. do 17:00 časova, sa naznakom „Ponuda: CFCU/MNE/164/06 – nabavka kancelarijskog pribora“.
Ponude dostavljene poslije navedenog roka, ili nepotpune ponude neće se razmatrati.

Kriterijumi za izbor najpovoljnije ponude je najniža punuđena cijena.

Kao relevantna ponuda uzimaće se ukupna ponuđena cijena bez PDV-a.
Molimo vas da svoju ponudu dostavite u PDF formatu (sa popunjenim nazivom vaše kompanije i bankovnim podacima na kraju tabele) do navedenog roka.

Obrazac za dostavljanje ponuda možete preuzeti OVDJE.


Ovaj projekat finansira Evropska unija u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020 kojim upravlja Ministarstvo finansija i socijalnog staranja Crne Gore (CFCU). Projekat sprovodi organizacija World Vision Albania u partnerstvu sa NVO „Novi Horizont“ (Ulcinj), kao i srednjim školama “Bratstvo-jedinstvo” iz Ulcinja i “Hamdi Bushati” iz Skadra. 

 

LOGO EU - CBC