Gjatë dhjetë muajve të kaluar punuam në edukimin e të rinjve për promovimin e aktivizmit rinor dhe vullnetarizmit, por edhe në nxitjen e përgjegjësisë shoqërore të biznesit.
Të mbështetur nga Fondi për Qytetari Vepruese (fAKT) si edhe nga sektori privat në Ulqin, arritëm të rregullojmë hapësira të veçanta në Bibliotekën e Qytetit, të cilat do të shërbejnë si Youth Corner.

Hapja solemne e Këndit për te Rinj në Ulqin, u zhvillua ditën e mërkurë, me 26 prill 2017, në Bibliotekën e Qytetit. Në këtë ceremoni morën pjese: te rinjtë – vullnetarë të projektit, përfaqësues të Ministrisë së Sportit (Drejtoria për Rini), Kryetari i Komunës se Ulqinit me bashkëpunëtorët e tij, aktivistë të shoqërisë civile; përfaqësues të biznesit lokal, etj.

Invalid Displayed Gallery

Koha Javore_Hapja e kendit per te rinj-WEB

Më shumë për projektin mund të gjeni këtu