HORIZONTI I RI organizoi ne Ulqin shënimin e Ditës se Evropës – 9 majit. Ne performancën e organizuar për ketë dite, morën pjese qytetare te shumtë, përfaqësues te institucioneve publike, partive politike, Administratës vendore, shoqërisë civile, etj.

Vlere te posaçme këtij aktiviteti publik i dha publikimi i me titull “NË PRAG TË INTEGRIMEVE” i cili iu shpërnda të pranishëmve si dhe publikut të gjerë në Ulqin.

Publikimi – Download