Ovim putem obavještavamo zainteresovanu javnost da je NVO „Novi Horizont“ raspisala Javni poziv (CFCU/MNE/164/03) za prikupljanje ponuda za prevodilačke usluge.
Poziv je raspisan u sklopu prekograničnog projekta “ Pathways to Career Development (PCD)”, koji finansira Evropska unija (Cross-border Coperation Program Montenegro-Albanija 2014-2020).

Vrijeme i mjesto podnošenja ponude:
Ponude se dostavljaju na e-mail: nvohorizonti@t-com.me, do dana 22.02.2021. god. do 17:00 časova, sa naznakom „Ponuda: CFCU/MNE/164/03 – prevodilačke usluge“.

Ponude dostavljene poslije navedenog roka, ili nepotpune ponude neće se razmatrati.

Ugovor će biti potpisan sa najboljim ponuđačem, koji ispunjava tehničke uslove na osnovu Javnog poziva i nudi najpovoljniju cijenu.
Molimo vas da svoju finansijsku ponudu dostavite u PDF formatu do navedenog roka.

Obrasci za dostavljanje ponuda:
ToR Prevodilačke usluge
Finansijska ponuda
TENDER_DECLARATION_LETTER
CV_Template


Ovaj projekat finansira Evropska unija u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020 kojim upravlja Ministarstvo finansija i socijalnog staranja Crne Gore (CFCU). Projekat sprovodi organizacija World Vision Albania u partnerstvu sa NVO „Novi Horizont“ (Ulcinj), kao i srednjim školama “Bratstvo-jedinstvo” iz Ulcinja i “Hamdi Bushati” iz Skadra. 

LOGO EU - CBC